Investeer in de toekomst

64+

Aantal investeerders

De bouwstenen van het succes

Om in gezamenlijkheid aan Forest te bouwen, zijn voor ons ambassadeurschap en medeparticipatie belangrijke factoren om onze woonbeleving te realiseren. Om deze reden hebben wij een organisatie ontworpen waarin iedereen kan investeren en profiteren. Dit noemen wij het Forest waardesysteem. Binnen dit waardesysteem is impact het uitgangspunt om samen met onze Investers, Foresters en onze klanten Forest te laten floreren.

Het waardesysteem

Ons waardesysteem is gebouwd om maximale waarde te creëren, in plaats van enkel te ondersteunen in winst realisatie op de korte termijn. Zo ontvangt u geen aandelen, maar certificaten van aandelen die op winstrecht gebaseerd zijn (economisch eigendomsrecht). Om de transactie van deze certificaten correct te laten verlopen, draait ons investeringsplatform op Blockchain. Hierdoor wordt iedere transactie versleuteld en is er geen misleiding mogelijk. Ieder uitgegeven certificaat kent een gelijk dividend recht en op basis van het aantal uitgegeven certificaten wordt de verdeling gemaakt.

Het waardesysteem zorgt ervoor dat de oude economie niet leidend zal zijn. Door op een gezamenlijke wijze te bouwen aan een nieuw imperium, waarbij waarde boven winst staat, creëren wij de wereld van morgen. In dit systeem delen wij het succes van Forest, verdelen wij de waarde optimaal en is eenieder gebaat bij het ongelofelijke succes waarvoor eenieder gewaardeerd mag worden.

Days
Hours
Minutes
Seconds
word een forest invester
Om als investeerder toe te treden tot de lopende Startup fase

Binnen deze fase werken wij in vier subfases, namelijk:

Fase 1: Ophalen van voldoende investeringen
Fase 2: Start productie eerste vijf woningen
Fase 3: Productie tweede vijf woningen
Fase 4: Ontwikkeling en voorbereiding Grow Up fase

Samen laten we Forest Living groeien

Organisatiestructuur

Forest is opgericht met als doel de wereld energie en CO2-neutraal te maken door middel van wonen. Het gaat ons niet om de bouw van enkele woningen, maar om woningen die over de hele wereld gebouwd kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat Forest ook in een zeer succesvolle toekomst door blijft draaien, kiezen wij ervoor onze winst te delen met hen die er aan de voorkant voor zorgen dat Forest een succes wordt. Om deze reden hebben wij een organisatie opgezet die in de basis niet verkocht kan worden. Hiervoor was het noodzakelijk het economische en juridische eigendom te scheiden en de zeggenschap te verdelen over diverse organen.

De organisatiestructuur van Forest is op een schaalbare wijze ontworpen, waardoor er snelle uitbreiding kan plaatsvinden en exponentiele groei mogelijk is. Alle systemen, processen en organisatie ontwerpen zijn gebouwd om deze groei te ondersteunen en de organisatie bestuurbaar te houden.

Benodigde middelen

Door de investeringen in gelden kunnen wij:

  • Uitbreiden in onze productiefaciliteiten
  • Softwaresystemen ontwikkelen om woningen te configureren
  • Werkkapitaal opbouwen voor de opschaling en investering in diverse andere assets

Team Forest Living zorgt voor de realisatie binnen het bedrijf en investeert samen met onze partners in Forest door hun creativiteit, kennis en vaardigheden in te zetten.

Samen realiseren we de groei van Forest Living
Bent u benieuwd naar onze laatste ontwikkelingen of
geïnteresseerd om in Forest Living te investeren?
to top
Word een Forester
Draag jouw steentje bij aan een energie en CO2 neutrale toekomst
Ontdek de mogelijkheden