Werken bij Forest Living

13

Medewerkers

Een jong bedrijf vol innovatie en groei

Wij zijn Forest Living, een jong bedrijf, die aan de vooravond staat van geautomatiseerde woningbouw productie. Ons ultieme doel? Een revolutionair bouwconcept dat een oplossing biedt voor het toenemende tekort aan woningen en de verduurzamingsopgave in de woningbouwsector. Oftewel: een nieuw woonconcept waardoor wonen verder dan energie- en CO2-neutraal gerealiseerd kan worden.

Door het creëren van energie-positieve woningen willen wij bijdragen aan het CO2-neutraal maken van de aarde, onze wereld. Samen met vele partners en directe betrokkenen delen wij dit doel en motiveren wij elkaar mee te bouwen aan een betere toekomst voor onze volgende generaties op een haalbare, betaalbare en schaalbare wijze.

Vacature Productie Medewerker (4 FTE)

Zie jij jezelf al meedraaien op een nieuwe productieafdeling van een jong beginnend bedrijf in de regio Zwolle? Dan zijn wij voor onze productielocatie in Wapenveld op zoek naar jou!

Je taken zullen bestaan uit het produceren van bouwelementen, het aansturen, laden en lossen van machines, het bewaken van het productieproces en andere voorkomende werkzaamheden binnen een productieomgeving.

Vacature Productie Medewerker in Zwolle bij Forest Living
Vacature afstudeerstage R&D in Zwolle bij Forest Living

Vacature afstudeerstage R&D

Volg jij een HBO of WO opleiding en ben jij als creatieve student op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Heb jij affiniteit met de bouw en duurzaamheid? Lees dan zeker even verder! Wij zijn voor onze jonge startup in de regio van Zwolle namelijk op zoek naar afstudeerders in technische richtingen als test engineer. 

to top